Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@09:30:21 GMT

مصرف فست فود‌ها باید هر چند وقت یک بار باشد؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۱۷۹۰

مصرف فست فود‌ها باید هر چند وقت یک بار باشد؟

آفتاب‌‌نیوز :

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مضرات بی رویه مصرف فست فود‌ها گفت: مصرف فست فود‌ها محتوای چربی اشباع رژیم غذایی افراد را افزایش می‌دهد و باعث چاقی و افزایش وزن خواهد شد.

او افزود: احتمال دارد که فست فود‌ها باعث چاقی در فردی هم نشوند، چرا که شاید میزان خوردن آن کم باشد، اما به علت اینکه محتوای اسید چرب اشباع را بالا می‌برد فرد را به سمت و سوی ابتلا به کبد چرب، بیماری‌های قلبی و عروقی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. سوق دهد.

جوزدانی تصریح کرد: گاهی اوقات برخی افراد لاغر دچار بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند که علت آن مصرف غذا‌های پر چرب و فست فود هاست.

او با بیان اینکه غذا‌های فست فودی تنها آن چیزی نیست که از رستوران سفارش می‌دهیم یا اینکه در رستوران مصرف می‌کنیم، تاکید کرد: خیلی از غذا‌های آماده مصرف مانند: انواع ناگت، شنیسل مرغ، کوکو سبزی، کتلت و ... که تهیه می‌کنیم و به سرخ کردن آن‌ها می‌پردازیم هم جزو فست فود‌ها به شمار می‌آیند.

گوشت چرخ شده هم در رده فست فود‌ها قرار می‌گیرد
جوزدانی گفت: زیاده روی در مصرف غذا‌هایی که سریع آماده می‌شوند حتی آن‌هایی در داخل خانه سرخ می‌شوند جزو رده فست فود‌ها قرار می‌گیرند، یعنی احتمال دارد که فرد در طول هفته به صورت مرتب گوشت چرخ کرده مصرف کند که در اینصورت محتوای چربی آن زیاد است و به علت سرخ شدن در رده فست فود‌ها قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: غذا‌های سرخ شده محتوای چربی و اسید اشباع رژیم را بالا می‌برند. اگر فردی دارای رژیم غذای متعادل و مناسبی است، می‌تواند هفته‌ای یک بار به رستوران برود و غذا‌های استاندارد مصرف کند؛ چرا که آن‌ها چربی بالایی ندارند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با توجه به کم تحرکی بهتر است که افراد هر دو هفته یک بار از غذا‌های بیرون استفاده کنند تا دچار اضافه وزن نشوند و به اینصورت اندام ایده آل خود را همواره حفظ کنند.

جوزدانی بیان کرد: برخی‌ها غذا‌هایی مانند: شنیسل، همبرگر، مرغ سوخاری و ... را در داخل خانه درست می‌کنند که در اینصورت باید هفته‌ای یک بار یا دو هفته یک بار آن را مصرف کنند، البته این قانون باید برای کسانی اجرایی شود که وزن ایده آلی دارند و دچار مشکلات خاص یا بیماری‌های زمینه‌ای نیستند وگرنه در اینصورت حداقل میزان چربی و سرخ کردنی باید برای افراد در نظر گرفته شود.

او گفت: چاقی مادر همه بیماری هاست، وقتی که فردی چاق می‌شود دچار بیماری‌های متابولیک، گرفتگی عروق، بیماری‌های قلبی، دیابت، کبد چرب، ایجاد کندی هضم و جذب، فشار روی پا‌ها به علت افزایش وزن و ... می‌شود، بنابراین باید در این زمینه توجه ویژه‌ای صورت بگیرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: همه افراد باید در مصرف فست فودها حد تناسب را رعایت کنند تا بتوانند بدنی سالم داشه باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فست فود چاقی کبد چرب مصرف فست فود فست فود ها یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • «نان کامل» چه نانی است؟