Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهندس سید حسین صفوی با اشاره نحوه توزیع ماسک و اقلام ضدعفونی‌کننده ‌گفت: در زمینه توزیع ماسک، تامین نیازهای مراکز درمانی و تامین نیاز داروخانه‌ها از طریق شرکت‌های تولیدکننده داخلی انجام می‌شد بنابراین وارداتی در این زمینه نداشتیم و تولید داخل در این حوزه تکافوی نیازهایمان را می‌کرد البته با شیوع ویروس کرونا در کشور، تقاضای بسیار زیادی هم در سطح جامعه و هم در سطح مراکز درمانی جهت آمادگی برای رسیدگی به بیماران اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه از این تقاضا سوءاستفاده هم شد، اظهارکرد: به‌طوری که ماسک‌های موجود در انبارهای تولیدکنندگان با عنوان صادرات به چین از انبارها خارج شده و به دست دلالان افتاده بود که این موضوع منجر به گران‌فروشی شد و قیمت ماسک ظرف یک تا دو روز به‌شدت بالا رفت و شاهد کمبود آن در سطح داروخانه‌ها و مراکز درمانی بودیم. با این اتفاق ما به عنوان متولی حوزه سلامت، برای مدیریت شرایط و پشتیبانی از مراکز درمانی به عنوان خط مقدم مقابله با کرونا ‌اعلام کردیم که ماسک‌ها باید از طریق تولیدکنندگان در هیات‌امنای صرفه‌جویی ارزی وزارت بهداشت تجمیع شود و به‌صورت متمرکز در اختیار مراکز درمانی قرار گیرد و مازاد آن هم به بازار تزریق شود.

صفوی ادامه داد: اکنون که دو هفته از این ماجرا می‌گذرد، ورودی که از سوی تولیدکنندگان ماسک به سمت وزارت بهداشت بوده، کافی نبوده است. برآوردمان از مصرف ماسک در مراکز درمانی‌ که شامل ۸۰۰ مرکز درمانی اعم از خصوصی، دولتی و... در سطح کشور  می‌شود، حدود ۶۰۰ هزار عدد در روز است البته سالانه در سطح جامعه حدود ۲۰۰ میلیون ماسک تولید می‌کردیم که ۸۰ درصد آن در مراکز درمانی استفاده و ۲۰ درصدش هم در داروخانه‌ها توزیع می‌شد و تکافوی نیازهایمان را می‌کرد اما به دلیل تقاضایی که در سطح جامعه وجود دارد، اکنون میزان نیاز بیش از میزان تولید می‌شود.

 مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو همچنین گفت: بر این اساس برآورد ما در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون ماسک در هفته برای مصرف مراکز درمانی و در سطح جامعه نیاز داریم. پیش از این بر اساس آماری که از تولیدکنندگان گرفته‌ایم، مشخص شد که همه تولیدکنندگان‌مان در زمینه ماسک که ۱۳ تولیدکننده هستند، می‌توانند در یک شیفت ۷۰۰ هزار ماسک تولید کنند البته تولیدکنندگان ماسک اعلام کردند که ما می‌توانیم شیفت‌ها را به دو شیفت افزایش دهیم که طبق برآوردهای ما توان تولیدی ماسک با این اقدام، در روز یک میلیون و ۵۰۰ هزار می‌تواند باشد.

تلاش برای واردات ماسک N۹۵

صفوی با بیان اینکه پیش از این وارداتی در حوزه ماسک نداشته‌ایم، گفت: در زمینه ماسک N۹۵ که در مراکز درمانی به‌صورت معمول مصرف نمی‌شود و عمدتا در حوزه صنعتی کاربرد دارد، با شیوع کرونا در بخش‌های ایزوله نیاز به استفاده از این نوع ماسک داریم پیش‌بینی کرده‌ایم که بخشی از نیازمان به این ماسک را از طریق واردات رفع کنیم که میزانی از واردات پیش از شیوع کرونا به عنوان دپو انجام شد و بخشی هم داریم تلاش می‌کنیم که انجام دهیم. در عین حال دو واحد تولیدی که یکی برای وزارت دفاع و یکی هم در بخش خصوصی است، تلاش می‌کنند که ماسک N۹۵ را تولید کنند البته بعد از شیوع کرونا در چین عده‌ای می‌خواستند ماسک را با قیمت‌های بالا صادر کنند. ما بلافاصله بعد از مطلع شدن صادرات ماسک را از همان اوایل بهمن ممنوع کردیم.

توزیع ماسک در اختیار وزارت بهداشت است، اما...

وی با تاکید بر اینکه بحث کمبود ماسک اکنون موضوعی جهانی است، گفت: ما درخواست کرده‌ایم که توزیع ماسک در اختیار وزارت بهداشت باشد تا بتوانیم توزیع اقلام را در مراکز درمانی بهتر مدیریت کنیم.  برهمین اساس درخواست کردیم که هم مکشوفات و هم تولیدات ماسک در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد. واردات هم با مجوز وزارت بهداشت انجام می‌شود بنابراین آمار واردات و ترخیص در اختیار ماست و می‌توانیم آن را مدیریت کنیم اما میزان کالایی که در اختیارمان قرار می‌گیرد، بحث دیگری است.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: الان بیش از ۱۰ روز گذشته و دریافتی ما از واحدهای تولید شاید به دو میلیون عدد ماسک هم نرسد و از مجموع کشفیات هم ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک تحویل گرفته‌ایم. بقیه این‌ها ممکن است در دانشگاه‌ها توزیع شده باشد که درخواست داریم که آمار و اطلاعات به‌صورت متمرکز در اختیارمان قرار گیرد.

صفوی با بیان اینکه حتی متاسفانه هیات‌امنا طی این چند روز مجبور شد از بازار سیاه ماسک تهیه کند، گفت: البته بعد از هماهنگی‌هایمان میزان مکشوفات زیاد هم نبوده است. معتقدیم که برخی افراد سودجو هنوز در انبارهای کشور کالا دارند و درخواست داریم برای پاسخ به نیاز مراکز درمانی حتما این‌ها به صورت متمرکز کشف و به وزارت بهداشت ارائه شوند. بعد از ممنوعیت صادرات ماسک، درخواست‌هایی که برای خروج از کشور تجمیع شده بود، بیش از ۲۰ میلیون عدد ماسک بود. حال سوال ما این است که این ۲۰ میلیون کجاست؟

وی تاکید کرد: طی این یکی دو هفته اتحادی ایجاد شده است و نتیجه آن را مردم خواهند دید. واحدهای تولید ما برای تولید ماسک، باید مطابق با عدد و رقم مورد پیش‌بینی ما باشد، در غیر این صورت نمی‌توانیم نیازهای مراکز درمانی و داروخانه‌ها را پوشش دهیم. علاوه بر آن به لباس‌های حفاظتی یکسره و سایر لوازم هم نیاز داریم که واحدهای تولیدی و وزارت صمت کمک کند تا خروجی آن‌ها توسعه یابد و تمام و کمال در اختیار وزارت بهداشت شود تا بتوانیم مدیریت کنیم.

دست برخی شرکت‌های تولیدکننده ماسک در دست محتکران

صفوی ادامه داد: در حال حاضر برای مدیریت موضوع کار را در هیات‌امنا متمرکز کردیم و بعد برای توزیع سراسری در کشور، سه شرکت پخش را مشخص کردیم تا با اولویت مراکز درمانی ماسک را پخش کنند و سرریز آن را به داروخانه‌ها ارائه دهند. برای آغاز این طرح قرار بود ۱.۵ میلیون ماسک را در اختیار سه شرکت پخش قرار دهیم تا توزیع کنند که اعلام کردند تاکنون دریافتی نداشتند البته برخی شرکت‌های تولیدکننده واقعا همراهی کردند و شبانه‌روزی کار می‌کنند اما برخی شرکت‌ها هم همراه ما نبودند و حتی بخشی از کالاهایی که به صورت انبارهای احتکار دیده می‌شود، برای برخی برندهایی است که قرار بوده اقلام‌شان به دست ما برسد.

وی که در یک برنامه تلوزیونی صحبت می‌کرد، تاکید کرد: سازمان بهداشت جهانی توصیه‌ای برای استفاده از ماسک نداشته‌ است و بیشتر بر شست‌وشوی دست تاکید می‌کند.

کد خبر 489492 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران اختیار وزارت بهداشت مراکز درمانی سطح جامعه داروخانه ها توزیع ماسک شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش درمانی برای رفع کف پای صاف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ افرادی که پا‌های صاف دارند، هیچ قوسی در کف پاهایشان ندارند، که این مشکل در یکی از پا‌ها یا هر دو وجود دارد. معمولاً زمانی که یک فرد می‌ایستد، قوس در زیر پا وجود دارد، به طوری که قوس آن را کمی بالا می‌برد. پا‌های صاف تنها در صورتی به درمان نیاز دارند که موجب ناراحتی شوند، یک اختلال اساسی را نشان دهند و یا منجر به درد در جای دیگری از بدن شوند.
به نظر می‌رسد برخی افراد دارای قوس خیلی کم یا حتی بدون هیچ مشکلی هستند. هنگامی که کف پا‌های صاف باعث بروز علائم می‌شوند، وسایل ساده و تمریناتی می‌توانند به حداقل رساندن ناراحتی هایش کمک کنند.

پا‌های صاف یا صافی کف پا چیست؟
افرادی که پا‌های صافی دارند، قوس بسیار کمی دارند یا هیچ قوسی ندارند. یک پا ۳۳ مفصل دارد که ۲۶ استخوان مختلف را به هم متصل می‌کند. همچنین بر روی ۱۰۰ ماهیچه، تاندون‌ها و رباط‌ها تمرکز دارد.

این قوس‌ها یک فنر را به مرحله ارائه می‌کنند و به توزیع وزن بدن در میان پا‌ها و کف پا‌ها کمک می‌کنند. ساختار قوس‌ها مشخص می‌کند که چگونه یک فرد راه می‌رود.

این قوس‌ها برای سازگاری با فشار و انواع سطوح باید قوی و انعطاف پذیر باشند. وقتی فردی پای صاف دارد، زمانی که ایستاده باشد و راه می‌رود ممکن است پاهایش به سمت قسمت داخلی حرکت کنند.

حتی ممکن است باعث شود که پا به سمت خارج نیز متمایل شود. بسیاری از افراد مبتلا به پای صاف هیچ نشانه‌ای ندارند، اما برخی علائم مختلفی را می‌توان تجربه کرد که به طور کلی چنانچه در این بخش از سلامت نمناک می‌خوانید به شدت مشکل بستگی دارند.

پای صاف

معمول‌ترین نشانه پای صاف، درد در کف پا‌ها است. فشار غیر عادی بر روی زانو و کفل ممکن است منجر به درد در این مفاصل شود. این تنش‌ها احتمالاً در صورتی هستند که قوزک پا به سمت داخل متمایل شود.

درد، بیشتر بر بخش‌های زیر تاثیر می‌گذارد:

داخل مچ پا، در کنارش ورم هم ممکن است
قوس کف پا
زانو
باسن
پایین کمر
پایین پا‌ها
سفتی در یک یا هر دو پا
پا‌های صاف نیز منجر به توزیع غیر یکنواخت وزن بدن می‌شود. این ممکن است منجر به خراب شدن و ساییدگی کفش شود، به خصوص در یک طرف، که می‌تواند منجر به آسیب‌های بیشتر شود.

انواع صافی کف پا

دلایل رایج برای پا‌های صاف، عبارتند از:
عوامل ژنتیکی داشتن پا‌های صاف می‌توانند از والدین به کودکان منتقل شوند.
قوس‌های کم به این معنی که قوس زمانی مرئی خواهد بود که فرد می‌نشیند، اما وقتی که می‌ایستد کف پا صاف می‌شود.
جراحت پای یا قوزک پا
آرتروز یا ورم مفاصل
آسیب، اختلال در عملکرد، یا پارگی تاندون مرکزی تیبال.
سیستم عصبی یا بیماری‌های عضلانی، مثل فلج مغزی، فساد عضلانی، یا اسپینا بیفیدا
یک مشکل دیگری است که ممکن است باعث ایجاد پای تخت شود. این مشکل باعث می‌شود که استخوان‌ها به طور غیر معمول به هم متصل شوند و منجر به پا‌های صاف می‌شوند. متخصصان اطفال معمولاً این وضعیت را در دوران کودکی تشخیص می‌دهند.
اگر افراد مبتلا به چاقی یا دیابت باشند، احتمال بیشتری وجود دارد که پای صاف و تخت داشته باشند.
پا‌های صاف نیز در دوران بارداری رایج‌تر هستند.
پا‌های صاف می‌توانند با افزایش سن بیشتر شوند.
استفاده روزانه از پا‌ها می‌تواند باعث تضعیف رگ تیبال پشت سر شود.
این تاندون ساختار پشتیبان اولیه برای قوس پا است.
تاندون‌ها ممکن است ملتهب و یا آسیب دیده شوند.
آسیب به تاندون ممکن است باعث شود که کف پا صاف شود.
پا‌های صاف نیز می‌تواند در نتیجه نقص رشدی رخ دهد که در دوران کودکی رخ می‌دهد و یا با افزایش سن یا بعد از بارداری رشد می‌کند.


پا‌های صاف در کودکان
داشتن پا‌های صاف در دوران کودکی به نظر بیشتر می‌رسد و به این معنی نیست که فرد همیشه پا‌های صاف خواهد داشت.

اگر پا‌های مسطح کودک در نتیجه رشد استخوان نادرست یا شرایط دیگری مانند اسپینا بیفیدا باشد، درمان آن اغلب نیاز به بررسی علتش دارد.

تشخیص کف پای صاف
افراد با پا‌های صاف که درد و یا دیگر نشانه‌ها را ندارند، معمولاً نیاز به مشورت با پزشک هم ندارند. با این حال با دیدن این علائم باید به دنبال مشاوره پزشکی باشید:

پا‌های صافی که جدیدا رشد نکرده اند.
درد در پاها، قوزک پا و یا اندام‌های پایینی.
علائمی که با کفش‌های حمایتی و متناسب رشد نمی‌کنند.
صاف شدن یک یا دو کف پا.
حس اینکه پاهایش سفت، خشن، سنگین و پهن شده اند.
پزشک پا‌های جلو و عقب را بررسی خواهد کرد. فرد ممکن است نیاز به ایستادن روی نوک انگشتان خود داشته باشد، تا پزشک بتواند شکل و عملکرد هر پا را بررسی کند.

پزشک نیز تاریخچه پزشکی فرد را نگاه خواهد کرد. در برخی موارد، می‌توانند اسکن اشعه ایکس، سی تی اسکن یا MRI را تجویز کنند.


تمرین‌های کف پا صاف
درمانگر یا فیزیوتراپیست ممکن است ورزش ویژه‌ای را برای مدیریت علایم پا‌های صاف و یا جلوگیری از رشد آن‌ها به شما توصیه کند. تمریناتی برای بهبود قدرت و انعطاف پذیری در کف پا‌ها و قوزک پا که ممکن است به تسکین علایم کمک کند.

طناب پاشنه کششی
تاندون آشیل سفت به رول شدن پا کمک خواهد کرد. هدف کشیده شدن طناب نخاعی و کش دادن ماهیچه‌های ساق پا است.

روبروی یک دیوار بایستید و یک دست را روی دیوار در سطح چشم هایتان قرار دهید.
یک پای خود را که تقریباً یک گام پشت پای دیگر قرار دهید و پاشنه پا را محکم روی زمین بگذارید.
زانوی خود را خم کنید تا زمانی که یک کشش در پای عقب حس کنید.
۳۰ ثانیه صبر کنید و بعد ۳۰ ثانیه، استراحت کنید.
۹ بار دیگر اینکار را تکرار کنید.
اجتناب از خم کردن کمر و نگه داشتن آن ضروری است.
این تمرین را دو بار در روز انجام دهید.
درمان پای صاف

رول توپ گلف
این تمرین به یک صندلی و یک توپ گلف نیاز دارد.

روی صندلی بنشینید و کف پاهایتان را محکم روی زمین قرار دهید.

توپ گلف را زیر پای خود قرار دهید و آن را به سمت جلو و زیر قوس پا به مدت ۲ دقیقه بچرخانید.

درمان کف پا صاف

افرادی که علایم مشکل را ندارند، معمولاً به درمان نیاز ندارند. اگر پای صاف باعث درد شود، کفش‌های حمایتی و مناسب بپوشید که به شما کمک کنند. کفش‌های کمی گشاد می‌توانند کمکی به شما کنند.

کفش‌های طبی و سفارشی می‌توانند فشار بر روی قوس را کاهش داده و اگر پا‌ها به سمت داخل خم هستند، درد را کاهش دهند.

افراد مبتلا به مشکل تاندون تیبالی خلفی با قرار دادن یک قلم در کفششان بهبود می‌یابند. این باید مقداری از بار را کاهش دهد که بدنه در بافت تاندون قرار دارد. استفاده از یک گیره مچ پا ممکن است تا زمانی که التهاب کاهش یابد نیز مفید باشد.

فرد مبتلا به آرتروز یا تاندول تیبال ممکن است متوجه شود که ترکیبی از کفی کفش و مسکن‌ها می‌تواند علائم آن‌ها را به حداقل برساند. اگر این کار‌ها موثر واقع نشوند، جراحی ممکن است ضروری باشد.

برخی از استخوان‌ها به درستی در دوران کودکی رشد نمی‌کنند، که می‌تواند منجر به پا‌های صاف از تولد تا بزرگسالی شود. در این موارد نادر، مداخله جراحی ممکن است برای جداسازی استخوان‌ها ضروری باشد.

وقتی چاقی علت پا‌های صاف است، از دست دادن وزن ممکن است علائم را بهبود بخشد.

دیگر خبرها

  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • ورزش درمانی برای رفع کف پای صاف
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه